Afbeelding invoegen
 
 
HIT, High Intensity Treatment. 
 
Iedereen heeft zo zijn eigen reden om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. 
 • Je huid ziet er vermoeid uit en er verschijnen rimpeltjes maar je wilt een energieke en vitale uitstraling.
 • Je huid is dof en grauw maar jij wilt een frisse uitstraling.
 • Je hebt last van verstopte poriën en onzuiverheden maar je wilt een gladde en schone huid.
 • Of je huid is droog en ruw maar jij wilt een gladde en comfortabele huid.
Dat met 1 enkele behandeling je een totaal andere huid krijgt is een illusie, wees eens eerlijk, daar geloof je zelf eigenlijk ook niet in. Net zoals je geen gespierd lichaam of een topconditie krijgt van een eenmalig bezoek aan de sportschool, zo werkt het met het verbeteren van je huidcondities ook. Daar is meer voor nodig.
 
Maaaarrr..... Jij hebt helemaal geen tijd om urenlang in de stoel bij de schoonheidsspecialiste door te brengen voor dure uitgebreide behandeling met allerlei onnodige poespas. Jij wilt korte effectieve, doelgerichte behandelingen die snel resultaat geven.
 
Je rimpels verminderen, een gladde, schone en frisse huid krijgen, kortom de conditie van je huid verbeteren, dat kan zeker maar het is een kwestie van meerdere stappen zetten in de goede richting om je einddoel te behalen.
Ik kan je daarbij helpen.

 
"Samen werken aan een mooiere huid."
 

Hoe kun je de conditie van je huid verbeteren?
 
We vinden het heel normaal om naar de sportschool te gaan en intensief te trainen voor stevigere spieren, een strakker lijf en een betere conditie. We weten ook dat je daarna, weliswaar minder intensief, door moet gaan met trainen om het behaalde resultaat te behouden. Maar wist je dat voor je huid hetzelfde geldt?

Het menselijk lichaam bestaat uit levend materiaal. Weefsels zoals spieren, organen en huid worden constant vernieuwd. Zo worden er continu nieuwe huidcellen aangemaakt en oude huidcellen afgestoten in de vorm van miniscuul kleine schilfertjes. In slechts 28 dagen wordt je hele opperhuid vernieuwd.
 
Dat betekent ook dat je 28 dagen na je behandeling weer terug bent bij het begin. Maar ik kan je een unieke manier aanbieden om deze cyclus te doorbreken en je huid naar een hoger plan te trekken: High Intensity Treatments oftewel HIT behandelingen.

 
Wat is een High Intensity Treatment?
 
Een High Intensity Treatment is een korte maar intensieve no-nonsense behandeling waarmee je de conditie van je huid kunt verbeteren. Deze effectieve en doelgerichte behandelingen worden snel achter elkaar gegeven. Hoe meer van deze HIT behandelingen je krijgt binnen de termijn dat je huid zich vernieuwd (28 dagen) hoe mooier en langduriger het resultaat.
 
Deze behandelingen worden in kuurverband gegeven met een frequentie van 2 of 3 behandelingen per week. De duur van de behandeling is ongeveer 40 minuten.

 
Wat zijn de voordelen van High Intensity Treatments?
 • Ze kosten je weinig tijd; slechts 40 minuten.
 • Ze zijn daardoor makkelijk in te plannen in je drukke agenda.
 • Ze zijn doelgericht, zonder poespas, waardoor de prijs laag gehouden kan worden.
 • Ideaal voor een kuur om je huidconditie te verbeteren of als maandelijkse onderhoudsbehandeling.

De HIT behandelingen op een rijtje:
 
 
HIT Massagebehandeling voor meer stevigheid van je huid en gezichtsspieren en ter verbetering van de huiddoorbloeding.
reiniging, dieptereiniging, Facelift- of Bindweefselmassage 30 minuten, serum en crème.
 
50,-
HIT Peelingbehandeling voor een snellere aanmaak van nieuwe huidcellen en een frisse look en schone poriën.
reiniging, dieptereiniging, intensieve fruitzuurpeeling, masker.

45,-

 
Welke HIT behandeling?
 
Om te bepalen hoe we met HIT behandelingen jouw huidconditie kunnen verbeteren gaan we als volgt te werk:
 1. We starten met een intakegesprek en een huidanalyse. Jij kunt jouw huidwensen kenbaar maken en ik bekijk of de HIT behandelingen geschikt zijn voor jouw huid.
 2. We bepalen het doel van de kuur. Dat kan zijn; huidverjonging, minder rimpels, een frissere uitstraling, minder onzuiverheden o.i.d.
 3. We stellen een kuur samen. Meestal is een kuur een combinatie van de verschillende HIT behandelingen gegeven in 6 à 10 behandelingen.
 4. We bespreken wat je nog meer kunt doen zoals aanpassing van je thuisverzorging of voeding om het maximale resultaat te bereiken.

 
Afbeelding invoegen
 
 
Anderen bekeken ook: Facelift massage | Bindweefselmassage | Peeling.