Microdermabrasie.

We worden graag mooi oud. Maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, littekentjes en een grauwe huid zien we er soms ouder uit dan we ons voelen. Ons spiegelbeeld zegt iets anders dan we willen horen. Maar dat hoeft niet!
 

Huidfasen.

Een jonge huid is van nature glad en rimpelloos. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor rimpels en plooien verschijnen. Vaak gaat dat gepaard met onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan genen, maar ook aan overmatige blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.
 

De behandeling.

Microdermabrasie kan het best omschreven worden als een professionele peeling van de huid. Met behulp van een zuigend handstuk met een diamantkopje wordt de huid als het ware afgeschraapt, op een veilige en gecontroleerde manier, en zo ontdaan van oude huidlaagjes waardoor:
  • Een nieuwe frisse huidlaag tevoorschijn komt,
  • De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt bevorderd,
  • Fijne lijntjes en rimpels verminderen,
  • Huidverstoppingen verminderen,
  • De huidstructuur zal verbeteren,
  • De huid wordt veel toegankelijker voor werkstoffen.
De microdermabrasie behandeling zal altijd afgesloten worden met een voedende behandeling. Dat kan zijn in de vorm van een collageenvliesmasker of door insluizing van ampullen met behulp van ultrageluidsgolven. Deze behandelmethode maakt het mogelijk een jonge stralende huid door de jaren heen te behouden.
 

Het resultaat.

Al direct na de behandeling treedt er zichtbaar resultaat op: uw huid ziet er fris, stralend en vitaal uit. Dit positieve korte termijn effect maakt de behandeling erg vriendelijk. Maar bij huidverbetering gaat het natuurlijk juist om de lánge termijn effecten. Voor langdurig huidverbeterend resultaat raden we u daarom aan om voor een kuur te kiezen.
 
 
 
Microdermabrasie met ultrasound.
Na de microdermabrasie worden werkstoffen m.b.v. geluidsgolven in diepere huidlagen gebracht.

 
€  85,-
Microdermabrasie met La Colline collageenvlies.
Na de microdermabrasie wordt het La Colline collageenvliesmasker opgebracht om de huid te verstevigen.

€  95,-
Microdermabrasie met La Colline collageenvlies en massage.
Na de microdermabrasie wordt het La Colline collageenvliesmasker opgebracht om de huid te verstevigen gevolgd door een uitgebreide massage.

€ 125,-
 
 

Afbeelding invoegen