Huidveroudering. 
 • Je hebt maar 1 huid, en daar ben jij zuinig op.
 • Maar ondanks dat je hem goed verzorgt zie je toch dingen die je liever niet zou zien zoals rimpels, vlekken en verslapping van je huid.
 • Ook ziet je huid er dof en futloos uit. Maar jij wilt natuurlijk een frisse en vitale uitstraling hebben.
 • Eigenlijk wil je gewoon mooi ouder worden en lekker in je vel zitten.
 • Je hebt inmiddels al een vermogen uitgegeven aan anti-rimpelcrèmes die van alles beloven, maar niets lijkt te helpen.
 • Je bent nu op zoek naar een professional die je een eerlijk advies kan geven over behandelingen en producten waarmee je wél resultaat behaalt.
Herkenbaar! Ik ben n.l. ervaringsdeskundige en heb me als schoonheidsspecialiste helemaal gespecialiseerd in het behandelen van de 40+ huid om jou te helpen aan een stralende huid. 
 

Afbeelding invoegen


De grote vraag is eigenlijk; hoe houd je je huid in topconditie als je de 40 gepasseerd bent? Hoe kun je tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uitstellen? En kan dat op een natuurlijke manier, dus zonder prikken en snijden? Natuurlijke huidverjonging noem ik dat.
 
 
Wat wil dat zeggen, natuurlijke huidverjonging?
 
Met behulp van verschillende behandeltechnieken is het mogelijk om tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, dofheid, verslapping, droogte en pigmentvlekken te verminderen. Daarnaast ga ik je huid stimuleren om zich van binnenuit te vernieuwen, te verjongen dus. Op een natuurlijke manier, dus zonder Botox o.i.d., krijgt je huid daardoor een jongere, frissere en vitalere uitstraling.
 
 
Hoe kun je een huid verjongen?  
 
Om dit te bereiken maak o.a. ik gebruik van:
 • Intensieve peelings; deze maken je huid gladder, frisser en stralender.
 • Het HydraFacial apparaat om je huid intensief te reinigen, te peelen en een vocht- en vitamineboost te geven voor een direct frisse en stralende huid.
 • Behandeltechnieken als bindweefselmassage en micro-needling om je huid steviger en voller te maken en de kleur te verbeteren.
 • De beste anti-aging producten; om je huid actief te houden en een gladde, frisse en gezonde uitstraling te geven.
 • Lifestyle- en voedingsadviezen en supplementen voor huidverbetering van binnenuit.


 
 "Het is als fitness voor mijn huid
met Conny als mijn personal trainer."
                           Marije (42) 
Welke behandeling tegen huidveroudering?
 
La Colline biedt je een "fitness training" voor je huid. Deze heerlijk luxe behandeling is een unieke wellness ervaring en een anti-aging behandeling op topniveau met direct zichtbaar resultaat. Met exclusieve producten en uitgebreide, unieke massages wordt je huid in topconditie gehouden. Maak je keuze uit de volgende behandelingen:

 
La Colline Focus Treatment Anti Rimpel
 
Luxe en ontspannende behandeling ( 1 uur) met een zachte peeling, een anti-aging massage en een collageen vliesmaker. Om de huid te hydrateren en te verstevigen voor een direct frisse, gladde en vitale uitstraling.
 

 
103,50
La Colline Focus Treatment Anti Stress

Luxe en ontspannende anti-aging behandeling (1 uur) met extra aandacht voor lijntjes en rimpels rond je ogen door vermoeidheid. Voor een frisse, energieke uitstraling.


103,50
La Colline Focus Treatment Lift en Light

Luxe en ontspannende anti-aging behandeling (1.15 uur) met collageenvlies en een diepe bindweefselmassage om je huid te liften, te verstevigen en pigmentvlekken en roodheid in je huid te verminderen voor een mooie, frisse en egale huid.


114,-
 
 
Ook Murad biedt diverse anti-aging behandelingen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van intensieve peelings, bijvoorbeeld met fruitzuren, om de huidcondities te verbeteren.
  
 
MURAD gezichtsbehandeling Level 1 
Complete gezichtsbehandeling met reiniging, peeling, massage, serum en masker.

 
 83,00
MURAD gezichtsbehandeling Level 2 
Complete gezichtsbehandeling met reiniging, intensieve peeling, massage, serum en masker.

 95,-
MURAD Peel&Lift behandeling 
Complete gezichtsbehandeling met reiniging, intensieve peeling, bindweefselmassage, serum en masker.

 99,50
 
 
Keuzestress?
 
Vind je het lastig om een behandeling te kiezen? Geen probleem.
Bij je eerste bezoek zal er een intake en huidanalyse plaatsvinden waardoor ik je een passende behandeling kan adviseren om het mooiste in jouw huid naar boven te halen.

 
Afbeelding invoegen
 
 

 
Anderen bekeken ook: Facelift massage | anti-rimpelbehandeling | Peeling | La Colline | Murad | ScKIN Nutrition.