Specials.
 
In mijn behandelingen maak ik graag gebruik van deze krachtige specials. Deze producten en hun ingrediënten zijn echt next level en totaal anders dan je in een doorsnee gezichtsbehandeling aan zult treffen. Ze zijn stuk voor stuk van grote invloed op de verbetering van je huidconditie en maken het absolute verschil in het uiteindelijke resultaat van een behandeling.


Afbeelding invoegen  
HydroJelly maskers.
 
Deze nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst.
 
Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly maskers vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.
 
Een HydroJelly masker:
  • Is een perfecte afsluiting van iedere behandeling.
  • Hydrateert en kalmeert de huid en herstelt de huidbarrière.
  • Versterkt de werking van andere ingrediënten.
 

Argireline Contouring Face mask.

Een huidverstevigend, contour verstrakkend en tegelijkertijd spierontspannend ‘no-tox botox’ masker voor doelgerichte aanpak van huidverslapping, fijne lijntjes, (expressie)rimpels en grove poriën.
 
Dit is een fantastische toevoeging aan je behandeling:
  • Om fijne lijntjes, (expressie)rimpels, huidverslapping of grove poriën te verminderen of te voorkomen.
  • Als je een ‘needle free’ alternatief zoekt voor botox of botox nog even wilt uitstellen.
  • En als je al botox gebruikt: Argireline verlengt namelijk ook de werking van botox. Dit masker is dan een perfecte ondersteuning van en aanvulling op botox behandelingen.
 
 
CHITOSSIL® THREAD LIFTING AMPOULES. 
 
Een veilig en wetenschappelijk bewezen alternatief voor injectable skinboosters met hyaluronzuur en het vullen van rimpels met draadjes.
 
De Chitossil® Thread Lifting Ampoules leggen, net als een injectable skin booster, een onderhuids netwerk van medical grade chitosan draadjes aan dat de collageenaanmaak stimuleert en zorgt voor een sterk hydraterend en opvullend (‘plumping’) effect.
  Afbeelding invoegen
Naast het aanpakken van lijntjes, rimpeltjes en huidverslapping is Chitossil® ook perfect ter ondersteuning van behandelingen die zijn gericht op de aanpak van hyperpigmentatie, grove poriën, acne én om een verstoorde huidbarrière/gevoelige huid te helpen herstellen.
 
Lees meer over Chitossil®
 
 
Carboxy masker.
 
Het Carboxy masker, ook wel zuurstoftherapie genoemd, is een veilige en effectieve behandeling
  • tegen huidveroudering, fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken,
  • voor een doffe of futloze huid,
  • tegen wallen en donkere kringen rond de ogen en
  • als ontstekingsremmende behandeling bij acne en rosacea.
 
 
Afbeelding invoegen