Reviews.
 
Deel hier uw ervaring met Schoonheidsinstituut Conny. Uw e-mail adres wordt niet op de site vermeld.
Alvast bedankt voor uw reactie.
 

Bericht schrijven >

Al meer dan 17 jaar geniet ik van de goede schoonheidsbehandelingen die Conny mij geeft en gebruik ik de geweldige producten. Ik had een probleemhuid, maar door de adviezen, de produkten en de goede behandelingen kan men mijn leeftijd niet aan mijn huid aflezen.

Joanne
Na een goed info intake gesprek, een super + massage behandeling gehad! Conny is een vriendelijke, professionele schoonheidspecialiste in haar vak! Happy skin makes happy me! Super aanrader!

Mies
Ik kom al jaren bij Conny. Soms heel vaak, soms wat minder. Maar ook al ben ik al maanden niet geweest, het voelt altijd alsof ik er vorige week nog was. Dit komt door Conny's persoonlijke benadering. Ze is heel professioneel, vriendelijk en ze zet de cliënt centraal. Heel prettig dus!

Claudia
Ik kom al diverse jaren bij Schoonheidsinstituut Conny en ben erg tevreden. De behandelingen bieden een goede ondersteuning bij het onder controle houden van mijn acne oen zijn ook nog eens lekker ontspannend! Daarnaast houdt Conny ook de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied bij, waar je als klant dan weer van kunt profiteren.

Hilda
Ik bezoek de salon van Conny al jaren. Bijzonder is dat Conny zich richt op huidverbétering en haar behandeling toch zo inricht, dat je je verwent voelt na afloop. Ik voel me bij haar heel erg op mijn gemak en kan me heerlijk ontspannen.

T. Neervoort
mijn huid is enorm opgeknapt sinds ik bij Conny in de salon kom! van een vale, droge huid met veel droogtelijntjes naar een glanzende, stralende huid met minder rimpels!
echt een aanrader!

mariel
Ik kom sinds twee jaar bij Conny voor mijn huid. Een behandeling bij Conny staat gelijk aan mijn rustmoment. Heerlijke behandelingen voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Al met al een dikke aanrader!

R. Oudshoorn (25)
Iedere 6 weken kom ik bij Conny om mijn huid te laten verzorgen. Ik zie het als fitness voor mijn huid met Conny als mijn personal trainer. Lekker ontspannend ook!

Marije (42)


Bericht schrijven >