Reviews.
 
Deel hier uw ervaring met Schoonheidsinstituut Conny. Uw e-mail adres wordt niet op de site vermeld.
Alvast bedankt voor uw reactie.
 

Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Al meer dan 17 jaar geniet ik van de goede schoonheidsbehandelingen die Conny mij geeft en gebruik ik de geweldige producten. Ik had een probleemhuid, maar door de adviezen, de produkten en de goede behandelingen kan men mijn leeftijd niet aan mijn huid aflezen.

Joanne - 19-03-2018 - 16:07

Na een goed info intake gesprek, een super + massage behandeling gehad! Conny is een vriendelijke, professionele schoonheidspecialiste in haar vak! Happy skin makes happy me! Super aanrader!

Mies - 28-03-2017 - 10:31

Ik kom al jaren bij Conny. Soms heel vaak, soms wat minder. Maar ook al ben ik al maanden niet geweest, het voelt altijd alsof ik er vorige week nog was. Dit komt door Conny's persoonlijke benadering. Ze is heel professioneel, vriendelijk en ze zet de cliënt centraal. Heel prettig dus!

Claudia - 10-04-2016 - 19:15

Ik kom al diverse jaren bij Schoonheidsinstituut Conny en ben erg tevreden. De behandelingen bieden een goede ondersteuning bij het onder controle houden van mijn acne oen zijn ook nog eens lekker ontspannend! Daarnaast houdt Conny ook de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied bij, waar je als klant dan weer van kunt profiteren.

Hilda - 07-04-2016 - 07:51

Ik bezoek de salon van Conny al jaren. Bijzonder is dat Conny zich richt op huidverbétering en haar behandeling toch zo inricht, dat je je verwent voelt na afloop. Ik voel me bij haar heel erg op mijn gemak en kan me heerlijk ontspannen.

T. Neervoort - 06-04-2016 - 20:47


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »