SKNGM (Skingym)
 
High impact work-out voor iedereen die de conditie van haar/zijn huid wil verbeteren.
 
Ons gezicht telt meer dan 50 spieren welke allemaal op een uiterst secure manier met elkaar samen werken. In tijden waarin steeds vaker en sneller naar botox en fillers gegrepen wordt, biedt SKNGM een natuurlijk alternatief: een totaalconcept om (tekenen van) huidveroudering preventief, curatief en doelgericht aan te pakken.
 
Met diverse technieken, van diepe strijkingen, klopbewegingen en liftende grepen wordt de huid en zijn spieren gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken en de spanning van bepaalde gezichtsspieren te verhogen en andere juist te verlagen.
 
Daarbij wordt gebruik gemaakt van specifieke manuele massagegrepen en meerdere tools zoals de SKNball en SKNsculp om het resultaat te verhogen.
 
Het effect?
  1. Verstrakte contouren,
  2. een gladdere huid,
  3. een algemeen jongere en ontspannen uitstraling
  4. en een frisse glow.
 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
 
Totale workout.
 
De workout is opgebouwd uit 3 onderdelen en duurt ongeveer 30 minuten.
  • De warming up. Dit is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het verbeteren van de doorbloeding.
  • High impact work-out. Intensieve massagegrepen worden afgewisseld met face cardio om zowel bindweefsel en spieren als aanhechtingen te stimuleren. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Er wordt manueel en met de SKNsculpt gewerkt.
  • Cool down. In deze fase wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende massagegrepen afgewisseld met de SKNball.
Zoals bij elke huidverbeterende behandeling is een eenmalige SKNGM behandeling een fantastische boost voor je huid. In kuurvorm echter is er sprake van een cumulatief effect en een lange termijn resultaat.
 
SKNGM versus Bindweefselmassage.
 
Naast SKNGM geef ik ook bindweefselmassage. Waar bindweefselmassage zich vooral richt op het verstevigen van het onderhuids bindweefsel en de aanmaak van collageen ligt bij SKNGM de focus op het verstevigen van de spieren in het gelaat. Omdat deze zogenaamde mimische spieren verweven zijn met de huid heeft SKNMG meer een liftende werking.
 
Welke massage voor jou persoonlijk de beste manier is om je huid te verbeteren wordt bepaald d.m.v. een huidanalyse.
 

Behandelingen met SKNGM.
 
SNGM kan geïntegreerd worden in diverse behandelingen. Bekijk hier enkele voorbeelden:

 
SKNGM losse behandeling (alleen in kuurvorm).
Reiniging, SKNGM, serum en crème.
 
 59,25
 
SKNGM gecombineerd met het Contouring Face Mask voor extra lifting.
Reiniging, enzymatische peeling, SKNGM, Contouring Face Mask, serum en crème.

 
 90,-
SKNGM gecombineerd met een HydroJelly Masker voor maximale hydratatie en ontspanning.
Reiniging, enzymatische peeling, SKNGM, HydroJelly masker met hoofd/nek/schoudermassage, serum en crème.

105,- 
SKNGM gecombineerd met een Murad fruitzuurpeeling.
Reiniging, fruitzuurpeeling, SKNGM, crèmemasker, serum en crème.

 99,50
SKNGM gecombineerd met het La Colline collageenvlies voor maximale anti-aging.
Luxe en ontspannende anti-aging behandeling van La Colline met reiniging, enzymatische peeling, SKNGM, collageenvlies met nek- en schoudermassage, serum en crème. 

114,-

 
Afbeelding invoegen