De schoonheidsspecialiste.

 
Mijn naam is Conny van Dortmont. Sinds 1984 ben ik gevestigd als zelfstandig schoonheidsspecialiste in Rosmalen. Ik ben gespecialiseerd in behandelingen voor de 40+ huid.  
 
 
Hoe het begon?
 
Na het doorlopen van het Atheneum had ik totaal geen idee wat ik verder wilde. Ik ben toen een jaartje werkervaring op gaan doen. Ik kwam er achter dat ik graag met mensen werkte en het zelfstandig ondernemerschap sprak mij enorm aan. Tot grote verbazing van mijn omgeving koos ik ervoor om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen.
  Afbeelding invoegen

In 1984 opende ik de deuren van mijn eigen schoonheidsinstituut. In de jaren daarna trouwde ik en kreeg 4 kinderen. In die tijd werkte ik parttime maar toen de kinderen eenmaal naar school gingen kreeg ik steeds meer tijd om in en aan mijn bedrijf te werken. Eindelijk kon ik toegeven aan de drang mezelf verder te ontwikkelen als schoonheidsspecialiste en als ondernemer. Tot op de dag van vandaag doe ik dat met heel veel passie en plezier. 
 
 
En BOEM! Daar was de overgang.
 
En toen, zomaar opeens, ik was pas 44 lentes jong, werd ik overvallen door de eerste overgangsverschijnselen: opvliegers! En daar bleef het niet bij. Hartkloppingen, stemmingswisselingen, rusteloosheid en slecht slapen volgden.
 
Maar het aller moeilijkste was wel dat ik in die tijd een huis vol pubers had! Ik heb het vaak betiteld als "een foutje van de natuur", het feit dat je in de overgang bent terwijl je kinderen aan het puberen zijn. Het waren tropenjaren!
 
En ja, natuurlijk was dat van mijn gezicht af te lezen. Ik zag er vermoeid uit, mijn huid werd dof, er verschenen rimpels en mijn huid werd zichtbaar slapper. Ik schrok soms van mijn eigen spiegelbeeld.  
 
 
Van wellness naar huidverbetering.
 
Dat alles leidde ertoe dat ik meer en meer geïnteresseerd raakte in huidverbeterende behandelingen. Wat zou ik als schoonheidsspecialiste kunnen betekenen voor een huid die slapper, droger en doffer wordt en rimpeltjes en vlekjes krijgt? Dat bleek heel veel te zijn!
 
Ik ben me gaan specialiseren in behandelingen en technieken om een huid nieuwe energie en stevigheid te geven zodat hij weer strakker en gladder wordt en een frisse en vitale uitstraling krijgt.
 
Ook heb ik afscheid genomen van de merken waar ik al jaren met veel plezier mee werkte. Deze producten waren vooral gericht op wellness en huidverzorging maar ik wilde een stapje verder gaan. Zij maakten plaats voor producten die speciaal ontwikkeld zijn om de huidcondities van 40-plussers te verbeteren.
 
Daarnaast verdiepte ik mij in gezonde voeding en lifestyle omdat ik ervan overtuigd ben dat dat mede bepalend is voor de conditie van een huid. 
 
 
Van schoonheidsspecialiste naar huidcoach.
 
Ik durf me nu met recht ervaringsdeskundige te noemen en specialist in het behandelen van de 40+ huid. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen die de 40 zijn gepasseerd te helpen aan een stralende huid en hen daarmee hun zelfvertrouwen terug te geven.
 
Ik zie mijzelf daarbij vooral als coach. Samen bekijken we wat jouw huid nodig heeft om weer te kunnen stralen. Ik geef de behandelingen die jouw huid een duwtje in de goede richting geven en help je de juiste producten te vinden waarmee jij thuis het effect en resultaat van de behandelingen kunt versterken en behouden.
 
Daarnaast geef ik je zo nodig tips en adviezen op het gebied van gezonde voeding en lifestyle en blijf ik je graag stimuleren, motiveren en inspireren om het mooiste in jouw huid naar boven te halen.
 
Voel jij je aangesproken en kun jij wel wat hulp gebruiken in je strijd tegen huidveroudering? Dan ontmoet ik je graag!
 
 
Afbeelding invoegen