Gezichtsbehandeling.

Schoonheidsinstituut Conny in Rosmalen is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen voor de 35+ huid. Per leeftijdscategorie vind je hier de meest geschikte behandelingen.
 

Gezichtsbehandelingen voor 35 tot 45 jaar.
 
Vanaf je 35ste worden de eerste tekenen van huidveroudering serieus zichtbaar; je huid wordt droger, doffer en kraaienpootjes, fijne lijntjes en pigmentvlekjes worden zichtbaar. Hoogste tijd voor een goede gezichtsbehandeling! Maar welke?
 
Om de algehele conditie van je huid te verbeteren raad ik je de behandelingen van dr. Murad aan. De behandelingen met intensieve peelings geven direct een egale, schone en frisse huid. Ook als je huid last heeft van onzuiverheden is dit een geschikte behandeling.
 
Is je huid erg gevoelig of droog? Dan is de behandeling van Cell Fusion C iets voor jou. Cell Fusion C verhoogt de weerstand van je huid. Je huid voelt weer zacht, glad en comfortabel aan.
  Afbeelding invoegen     
Heb je weinig tijd maar wil je toch een complete behandeling? Kies dan de no-nonsens behandeling met het HydraFacial apparaat. Intensieve reiniging, peeling en voeding van je huid in nog geen 45 minuten tijd.
 
Wil jij het allerbeste op anti-aging gebied gecombineerd met wellness? Dan is La Colline ongetwijfeld jouw merk. De behandelingen met dit Zwitserse topmerk staan garant voor een diepe ontspanning en een stralende huid.
 
Wil je veroudering of verslapping van je huid tegengaan of verbeteren? Dan is de Bindweefselmassage of Facelift massage de aangewezen behandeling. Deze massages verbeteren de stevigheid en conditie van je huid en kunnen met iedere behandeling gecombineerd worden.

 
 
 
Gezichtsbehandelingen voor 45 tot 55 jaar.
 
Na je 45ste krijg je te maken met verandering in de hormoonhuishouding. Je komt in de overgang en dat heeft ingrijpende consequenties voor je huid. Hij wordt droger, dunner en slapper. Je huid wordt voeliger, je kunt pigmentvlekken en couperose krijgen en rimpels worden dieper. Wat nu?
 
Om je huid weer een frisse en vitale uitstraling te geven zijn de behandelingen van dr. Murad zeer geschikt. De intensieve peelings maken de huid gladder en egaler en verminderen pigmentvlekken. 
 
 
    Afbeelding invoegen 
Is je huid erg gevoelig of droog? Dan is de behandeling van Cell Fusion C iets voor jou. Cell Fusion C verhoogt de weerstand van je huid. Je huid voelt weer zacht, glad en comfortabel aan.
 
Wil jij het allerbeste op anti-aging gebied gecombineerd met wellness? Dan is La Colline ongetwijfeld jouw merk. De behandelingen met dit Zwitserse topmerk staan garant voor een diepe ontspanning en een stralend frisse huid.
 
Wil je veroudering of verslapping van je huid tegengaan of verbeteren? Dan is de Bindweefselmassage of Facelift massage de aangewezen behandeling. Deze massages verbeteren de stevigheid en conditie van je huid en kunnen met iedere behandeling gecombineerd worden. De Facelift massage in kuurvorm kan een verslapte huid en diepere lijnen enorm verminderen. De resultaten zijn verbluffend!
Ook voor een speciale gelegenheid is de Facelift massage een aanrader.
 

 

Gezichtsbehandelingen voor de 55+ huid.
 
De 55+ huid vertoont meestal duidelijke rimpels. Ook de kleur van de huid is meestal doffer en niet egaal meer. Je ziet bruine of rode vlekken en rode adertjes (couperose). Bovendien is de huid zichtbaar dunner en slapper en ook gevoeliger.
Toch is er ook voor de 55-plusser nog veel mogelijk om een frisse, vitale en stralende huid te krijgen.
 
Is je huid dof en futloos? Een behandeling van dr. Murad met een milde peeling geeft je huid direct een frissere en vitalere uitstraling. 
 
  Afbeelding invoegen     
Is je huid erg dun geworden en hierdoor gevoelig en droog? Dan zal een behandeling van Cell Fusion C de weerstand van je huid kunnen verbeteren. Je huid voelt weer zacht en soepel aan.
 
Vind jij het belangrijk om jezelf en je huid te laten verwennen met het beste wat er is op anti-aging gebied? Dan is La Colline jouw merk. De rijke producten gecombineerd met heerlijke massages staan garant voor een diepe ontspanning en een stralende huid.
 
Stoor jij je vooral aan een verslapte huid en rimpels? Wil je je huid zo lang mogelijk actief en vitaal houden? Dan is de Bindweefselmassage of Facelift massage de aangewezen behandeling. Deze massages verbeteren de stevigheid en conditie van je huid en kunnen met iedere behandeling gecombineerd worden.
De Facelift massage in kuurvorm kan een verslapte huid en diepere lijnen enorm verminderen. De resultaten zijn verbluffend ook als je de 55 bent gepasseerd. Ook voor een speciale gelegenheid is de Facelift massage een aanrader.


Welke gezichtsbehandeling? 
 
Wat wil jij aan je huid verbeteren of waar stoor jij je aan?