COVID-19 Hygiëneprotocol in het schoonheidsinstituut.
 
Om zo veilig mogelijk te kunnen werken tijdens de corona periode heb ik een aantal maatregelen genomen. Ik werk altijd al volgens de ANBOS hygiëneprotocollen maar i.v.m. het corona virus zijn deze extra aangescherpt.
 
Dit COVID-19 Hygiëneprotocol is opgesteld volgens de COVID-19 Hygrëneprotocollen van de ANBOS  i.c.m. de algemeen geldende RIVM richtlijnen. Jouw en mijn gezondheid staan hierbij voorop.
 
Lees dit hygiëneprotocol aandachtig door voordat je naar de schoonheidssalon komt.

 
Dit wordt er van jou verwacht als je naar het schoonheidsinstituut komt: 
 1. KOM NIET naar de salon als je (lichte) klachten hebt zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, diarree, lichte hoest, verhoging, koorts en/of benauwdheidsklachten. Neem dan je verantwoordelijkheid en zeg je afspraak af!
 2. Ook als je in thuisquarantaine zit omdat je in contact bent geweest met een besmet persoon kun je niet terecht voor een behandeling.
 3. Draag bij binnenkomst een mondkapje. In de behandelstoel mag dit uiteraard af.
 4. Kom alleen naar de salon als je een afspraak hebt en KOM IN JE EENTJE.
 5. We schudden géén handen.
 6. Hang zelf je jas aan de kapstok.
 7. Gebruik na binnenkomst de desinfecterende handgel.
 
Wat kun jij van mij verwachten? 
 1. Ik geef geen behandelingen als ik (lichte) klachten heb zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts en of benauwdheidsklachten.
 2. Ik draag tijdens de behandeling een mondkapje en gezichtsscherm en draag handschoenen indien de behandeling dat toelaat.
 3. Ik plan extra tijd tussen de behandelingen voor het grondig reinigen en desinfecteren van de behandelstoel, oppervlakken, materialen, instrumenten maar ook de toonbank, pinautomaat, deurknoppen en sanitair en om de ruimte uitgebreid te ventileren.
 4. Ik heb een plexiglas spatscherm geplaatst boven de toonbank.
 5. Ik heb een luchtreinigingsapparaat geplaatst met een HEPA filter dat de lucht filtert, deze verwijdert ook virussen.