COVID-19 Hygiëneprotocol in het schoonheidsinstituut.
 
Om zo veilig mogelijk te kunnen werken tijdens de corona periode heb ik een aantal maatregelen genomen. Ik werk altijd al volgens hygiëneprotocollen maar i.v.m. het corona virus zijn deze extra aangescherpt.
 
Dit COVID-19 Hygiëneprotocol is opgesteld volgens de COVID-19 Hygrëneprotocollen van de ANBOS  i.c.m. de algemeen geldende RIVM richtlijnen. Jouw en mijn gezondheid staan hierbij voorop.
 
Lees dit hygiëneprotocol aandachtig door voordat je naar de schoonheidssalon komt.

 
Dit wordt er van jou verwacht als je naar het schoonheidsinstituut komt: 
 1. BLIJF THUIS. Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38º), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38º)? Blijf dan thuis. Neem je verantwoordelijkheid en zeg je afspraak af! Er worden dan uiteraard geen reserveringskosten berekend voor te laat afzeggen.
 2. Draag bij binnenkomst in de salon een MONDKAPJE. Zodra je in de behandelstoel zit mag het mondkapje af. Na de behandeling zet je het weer op.
 3. Kom je terug uit een land met een oranje reisadvies vanwege corona? Ga dan 10 dagen in thuisquarantaine. Uiteraard is het in die periode ook niet mogelijk om voor een behandeling naar het schoonheidsinstituut te komen.
 4. Kom alleen naar de salon als je een afspraak hebt.
 5. Er wordt maximaal 1 persoon in de salon toegelaten dus KOM IN JE EENTJE.
 6. Kom precies op tijd, dus niet te laat maar ook niet te vroeg.
 7. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
 8. We schudden géén handen.
 9. Hang zelf je jas aan de kapstok.
 10. Gebruik na binnenkomst en na de behandeling de desinfecterende handgel.
 11. Tijdens de behandeling wordt zo min mogelijk gepraat, alleen indien nodig.
 12. Tijdens de coronacrisis wordt er per behandeling een toeslag berekend van € 3,- als vergoeding voor alle extra beschermingsmaterialen.
 13. Betaal zoveel mogelijk met je pinpas.

Wat kun jij van mij verwachten? 
 1. Ik geef geen behandelingen als ik (lichte) klachten heb zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, diarree, lichte hoest, verhoging, koorts en of benauwdheidsklachten.
 2. Ik draag tijdens de behandeling een mondkapje en gezichtsscherm en draag handschoenen indien de behandeling dat toelaat.
 3. Ik plan extra tijd tussen de behandelingen voor het grondig reinigen en desinfecteren van de behandelstoel, oppervlakken, materialen, instrumenten maar ook de toonbank, pinautomaat, deurknoppen en sanitair en om de ruimte uitgebreid te ventileren.
 4. Ik heb een plexiglas spatscherm geplaatst boven de toonbank.
 5. Ik heb een luchtreinigingsapparaat geplaatst met een HEPA filter dat de lucht filtert, deze verwijdert ook virussen.