Beautyvoordeelpas.
 
De Beautyvoordeelpas maakt jouw bezoek aan Schoonheidsinstituut Conny nóg leuker! Want met de Beautyvoordeelpas spaar je voor korting op behandelingen en producten naar jouw keuze. En soms krijg je ze zelfs gratis!


Korting door online winkelen.
 
Je hebt vast wel eens iets via een webwinkel gekocht. Hoe leuk zou het zijn als je dan tegelijkertijd zou kunnen sparen voor korting op of zelfs voor gratis behandelingen of producten bij Schoonheidsinstituut Conny? En dat kan!

 

Met de Beautyvoordeelpas van Schoonheidsinstituut Conny kun je sparen door online shoppen bij meer dan 2300 webwinkels.

beautyvoordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Dus of het nu gaat om de aankoop van een paar schoenen, het boeken van een hotelkamer of om het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!

 


Hoe werkt de Beautyvoordeelpas? 
 
Op de pas staat een code waarmee je op www.beautyvoordeelpas.nl een profiel aanmaakt gekoppeld aan Schoonheidsinstituut Conny. Via dit persoonlijke profiel kun je bij meer dan 2300 verschillende webwinkels shoppen. Je bouwt met al je online aankopen een tegoed op. Dit credit kan op ieder moment worden uitgekeerd en kun je bij Schoonheidsinstituut Conny besteden. Je ziet jouw persoonlijk tegoed onder het kopje ‘cashback’. Als je op uitbetalen drukt, staat binnen 48 uur het saldo bij Schoonheidsinstituut Conny op de bankrekening. En kun je daar met een voucher jouw tegoed bij innen met de aanschaf van een product of behandeling. 
 

Verkrijgbaar!
 
De Beautyvoordeelpas is verkrijgbaar bij Schoonheidsinstituut Conny. Kom dus snel langs en behaal vanaf vandaag jouw voordeel met al jouw online aankopen! 
Bekijk in het onderstaande hoe het in zijn werk gaat.