HydroJelly Maskers

Deze nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Maskers vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.
 
Afbeelding invoegen  
 
Waarom elektrolyten?

Elektrolyten zijn geladen deeltjes – mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die een belangrijke rol in de vochtbalans van ons lichaam vervullen.
 
Ze geleiden elektriciteit zodra ze worden gemengd met water.  
Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren. Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet functioneren zonder.
 
Directe werking:
  • In balans brengen van de zuurgraad van je huid.
  • Het binden van vocht in de huidcellen.
  • Herstellen van huidbarrière.
  • Verbeteren van de stofwisseling in de mitochondriën, de "energiecentrales" in je huidcellen.

Elektrolyten zijn dus de basis van een goed gehydrateerd en dus goed functionerende huid. Hoeveel je ook drinkt of smeert: een vochtarme huid zal niet verbeteren als ze elektrolyten tekort komt. 
 
Daarnaast hebben electrolyten nog een belangrijke eigenschap: ze versterken de werking van andere ingrediënten zoals AHA/BHA (fruitzuren), retinol, vitamines en ceramiden en zorgen zo dat deze beter presteren in de huid.
 
 
Verdere ingrediënten.

Naast elektrolyten bevat elk HydroJelly Mask een mooie basis aan ingrediënten:
  • Natrium- en kaliumalginaat.
  • Zeewier.
  • Biologische havermout, witte rijstpoeder en witte wilgenbast.
De HydroJelly Masks bevatten uitsluitend gevriesdroogde ingrediënten, waardoor de ingrediënten vers en lang houdbaar zijn. Hierdoor zijn er aanzienlijk minder conserveermiddelen nodig. Alle maskers zijn vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, talk en maiszetmeel.
 
Afbeelding invoegen
 
 
Werking HydroJelly Masks.

Vocht volgt de stroom elektrolyten: zo zorgen de HydroJelly Masks ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden. 
 
De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden alle werkstoffen ingesloten en volgt maximale opname. Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière.

De maskers zijn in de zetten in elke gewenste behandeling, geven een heerlijke verkoeling aan de huid en vormen daardoor de perfecte afsluiting van (intensieve) behandelingen.
 
Er is een breed assortiment HydroJelly Masks beschikbaar; voor elk huidtype en elke huidconditie is er een perfecte match. Zo kun je je behandeling personaliseren en upgraden.
 
 
HydroJelly gezichtsbehandeling.
Reiniging, zachte enzymatische peeling, serum, HydroJelly masker, uitgebreide gezichts/decolleté/nek/schoudermassage.
 
95,-
HydroJelly masker als extra masker bij een gezichtsbehandeling incl. ontspannende nek/schoudermassage.

30,-
 
 
Afbeelding invoegen