Argireline Contouring Face mask.

Een huidverstevigend, contour verstrakkend en tegelijkertijd spierontspannend ‘no-tox botox’ masker voor doelgerichte aanpak van huidverslapping, fijne lijntjes, (expressie)rimpels en grove poriën.
 
Dit is een fantastische toevoeging aan je behandeling:
  • Om fijne lijntjes, (expressie)rimpels, huidverslapping of grove poriën te verminderen of te voorkomen.
  • Als je en ‘needle free’ alternatief zoekt voor botox of botox nog even wilt uitstellen.
  • En als je al botox gebruikt: Argireline verlengt namelijk ook de werking van botox. Dit masker is dan een perfecte ondersteuning van en aanvulling op botox behandelingen.
 
Hoe werkt het Contouring Face Mask?
 
Tijdens het inwerken van het masker trekt de huid zicht- en voelbaar steeds verder samen tot ze, letterlijk, strak staat. De huid wordt tot in diepere huidlagen echt opgespannen. Dit resulteert in direct zichtbare verstrakking, versteviging, contourverbetering en vermindering van grove poriën die (afhankelijk van o.a. de huidconditie) tot 21 dagen kan aanhouden.
 
Terwijl het huidoppervlak op spanning wordt gezet, vindt er onderhuids juist ontspanning plaats zodra hoofdbestanddeel Argireline, ook wel ‘needle free botox’ genoemd, haar werk gaat doen.
 
 
 
Afbeelding invoegen
Net als botox remt Argireline de afgifte van neurotransmitters tussen het uiteinde van een motorische zenuw en een spier. Argireline bestaat dan ook uit een klein fragment botulinetoxine (bestanddeel van botox). Net als botox vermindert het bestaande expressierimpels en gaat het de vorming van nieuwe expressierimpels tegen.
 
Zoals bij elke huidverbeterende behandeling is een eenmalige behandeling met het Argireline Contouring Face masker een fantastische boost voor je huid. Bij gebruik in kuurvorm is er sprake van een cumulatief effect en een lange termijn resultaat.
 

Behandelingen met het Argireline Contouring Face Mask.
 
Hier een opsomming van enkele behandelingen met het Argireline Contouring Face Mask.
 
 
Contouring Face Mask als extra toevoeging aan een gezichtsbehandeling.

 
 28,50
Contouring Face Mask gecombineerd met bindweefselmassage.
Reiniging, enzymatische peeling, bindweefselmassage, Contouring Face Mask, serum en crème.
 
  90,-
Contouring Face Mask gecombineerd met HydroJelly Masker.
Reiniging, enzymatische peeling, serum, HydroJelly masker met hoofd/nek/schoudermassage, Contouring Face Mask, serum en crème.
 
 90,-
Power Lift Treatment.
Contouring Face Mask gecombineerd met Chitossil® Thread Lifting Ampoules.
Reiniging, enzymatische peeling, Contouring Face Mask, (bindweefsel-)massage, Chitossil, serum en crème.

135,-
 

 Afbeelding invoegen
 

Terug naar Specials