Aanbiedingen. 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
Vernieuwde aanpak van pigmentvlekken.

 
Of je nu last hebt van pigmentvlekken door de zon, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker, pigmentvlekken in je gezicht ontsieren je huid en geven je een oudere uitstraling.

Nú is het juiste moment om actie te ondernemen tegen je pigmentvlekken. Deze nieuwe aanpak vermindert bestaande pigmentvlekken en gaat vorming van nieuwe vlekken tegen.
 
 
Deze nieuwe, effectieve aanpak tegen pigmentvlekken bestaat uit een pakket van 2 behandelingen en 3 producten voor thuisgebruik om de resultaten van de behandelingen te versterken.

De behandelingen:
  1. HydraFacial behandeling met fruitzuren om bestaande pigmentvlekken te verminderen. Deze behandeling wordt afgesloten met een verhelderend vliesmasker.
  2. Murad Vitamine C behandeling om bestaande pigmentvlekken tot rust te brengen en vorming van nieuwe vlekken tegen te gaan.
De producten voor thuis:
  1. Murad Cleanser om de huid te reinigen.
  2. Murad Rapid Age Spot Correcting Serum. Dit geheel nieuwe serum tegen pigmentvlekken is het resultaat van 10 jaar research en geeft al resultaat na 1 week.
  3. Murad Essentiël C Day Moisture. Dagcrème met vitamine C en een zonnefilter SPF 30.
 
De waarde van dit pakket bestaande uit 2 behandelingen en 3 producten voor thuis is 402,-.
 
Aanbieding nu voor 325,-. Jouw voordeel is dus 77,-!!
 
Let op! Dit pakket kan ik maar aan een beperkt aantal mensen aanbieden. Op = op.
 

Afbeelding invoegen
( en reserveer alvast jouw pakket )

 


  
 
 
 
NIEUW!
 
 
Murad Hydro-Glow Aqua Peel Mask, geef je jezelf een fruitzuurpeeling voor een frisse en gladde huid en een intensief hydraterend vliesmasker om het vocht in de huid aan te vullen.
 
Deze mini behandeling voor thuis is verpakt in een doos van 4 stuks voor € 49,95. Of ontvang een doos GRATIS bij aankoop van de Hydro Dynamic Ultimate Moisture dag/nachtcrème + het Hydro Dynamic Quenching Essence serum. (Zolang de voorraad strekt.)

In onderstaande video bekijk je deze mini behandeling voor thuis.