Bruidsarrangement.

De mooiste huid van je leven,
op de mooiste dag van je leven. 
 
Een stralende huid is absoluut de kroon op je trouwdag. Je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in je leven, en je verdient het om te stralen van geluk én schoonheid.
 
 Op deze bijzondere dag zijn alle ogen op jou, de bruid, gericht. Je wilt er natuurlijk op je best uitzien, niet alleen voor de foto's, maar ook voor jezelf en je partner. Een gezonde, stralende huid straalt niet alleen jeugdigheid uit, maar ook vitaliteit en geluk. Het helpt je om vol vertrouwen "ja" te kunnen zeggen tegen de liefde van je leven.
 
Een stralende huid op je trouwdag begint met de juiste voorbereiding. Dit minimaliseert storende oneffenheden en garandeert een optimale, egale basis voor de perfecte bruidsmake-up. Een stralende huid zorgt ervoor dat je er op je best uitziet op elke foto, van de eerste blik tot de laatste dans.
 
 Mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste (sinds 1984) heeft mij geleerd dat de HydraFacialbehandeling de perfecte manier is om het mooiste in jouw huid naar boven te halen. HydraFacial reinigt, egaliseert en hydrateert je huid en geeft een fantastische frisse glow. De combinatie met een luxueuze HydroJelly Masker incl. ontspannende nek/schoudermassage intensiveert de behandeling en laat je huid stralen als nooit tevoren.

 
 
Bruidsarrangement.
 
3x HydraFacial Dermabuilder behandeling gecombineerd met een HydroJelly Masker.
  • Behandeling 1 wordt gegeven acht weken voor de trouwdag,
  • behandeling 2 vier weken ervoor en
  • behandeling 3 twee à drie dagen voor de grote dag.
  • De bijbehorende dagcrème met SPF (twv 89,50) krijg je bij dit pakket cadeau.

 
 
 
Pakketprijs:
565,- 


 
Door de zorgvuldig geplande behandelingssessies, acht weken, vier weken en twee à drie dagen voor je trouwdag, ervaar je een geleidelijke verbetering van je huidconditie. Een stralende huid zal de mooiste dag van je leven perfect weerspiegelen.
 
Maak vandaag nog een afspraak en begin je reis naar de huid van je dromen.