CHITOSSIL® THREAD LIFTING AMPOULES.
 
Chitossil® Thread Lifting Ampoules is een veilige, effectieve en wetenschappelijk bewezen behandeling.
  • Voor iedereen die rimpelvorming en/of huidverslapping wil voorkomen of verbeteren.
  • Voor degene die (nog) niet kiest voor Botox of fillers.
  • Ter optimalisatie en behoud van het resultaat van Botox, fillers en chirurgische ingrepen.
 
Injectable skinboosters met hyaluronzuur en het vullen van rimpels met draadjes is een enorme trend. Het plaatsen van skinboosters is echter voorbehouden aan cosmetisch artsen. Deze 2 technieken worden gecombineerd in één (non-invasief) product dat geschikt is voor gebruik door schoonheidsspecialisten: de Chitossil® Thread Lifting Ampoules op basis van Chitosan.
  Afbeelding invoegen
Wat is Chitosan?
 
Chitosan is een stofje dat al jaren wordt gebruikt in de medische wereld vanwege de sterk antibacteriële, ontstekingsremmende en wond genezende (dus: collageen stimulerende!) eigenschappen. Zo wordt er onder andere wondgaas van gemaakt. Vanuit de medische wereld is het vervolgens overgewaaid naar de skin care industrie. 
 
Om huidverslapping en rimpelvorming aan te pakken willen we meer collageen in de huid krijgen. Helaas zijn de moleculen van collageen te groot om door de huid of de darmen opgenomen te worden. Chitosan is hét alternatief voor collageen.
 
Chitosan is verwerkt en gepatenteerd in een uniek, resultaatgericht product: de Chitossil® Thread Lifting Ampoules! Het bevat medical grade chitosan draadjes die er uitzien als engelenhaar. Deze draadjes zijn, net als bij medische toepassingen, door nanotechnologie ultradun gemaakt.
De draadjes worden gemixt met een activator op basis van argireline (=needle-free Botox) en melkzuur. Deze activator zorgt ervoor dat de chitosan draadjes oplossen en opneembaar worden tot diep in de huid. 
 
 
De werking van Chitossil® Thread Lifting Ampoules.

De Chitossil® Thread Lifting Ampoules leggen, net als een injectable skin booster, een onderhuids netwerk van medical grade chitosan draadjes aan dat de collageenaanmaak stimuleert en zorgt voor een sterk hydraterend en opvullend (‘plumping’) effect.
 
Naast het aanpakken van lijntjes, rimpeltjes en verslapping is Chitossil® ook perfect ter ondersteuning van behandelingen die zijn gericht op de aanpak van hyperpigmentatie, grove poriën, acne én om een verstoorde huidbarrière/gevoelige huid te helpen herstellen.
  Afbeelding invoegen
Chitosan heeft naast een sterk collageen stimulerende werking namelijk nog veel meer wetenschappelijk bewezen(!) huidverbeterende eigenschappen, o.a.:
  • Het speelt een actieve rol bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering en huidziekten door aantasting van DNA door vrije radicalen. Het verhoogt de activiteit van bepaalde enzymen (o.a. catalase, glutathione, reductase en superoxide dismutase) wat oxidatieve schade helpt voorkomen.
  • Het vormt een moleculaire film die verdamping van vocht tegengaat. Dit zorgt voor langdurige hydratie en helpt een gevoelige huid (als gevolg van een verstoorde huidbarrière) herstellen en voorkomen.
  • Het voorziet in eiwitten die nodig zijn voor wondgenezing, versterkt nieuwgevormd weefsel en vermindert de vorming van littekenweefsel.
  • Het zorgt voor afgifte van glucosamine en N-acetyl glucosamine aan de diepere huidlagen. Dit zorgt o.a. voor toename van de hyaluronzuur productie, vermindering van hyperpigmentatie en stimulatie van de fibroblasten, die collageen en hyaluronzuur produceren.
  • Het bezit een antimicrobiële werking tegen zowel P. acnes als S. aureus, de bacteriën die een actieve rol spelen bij acne.
 
Behandelingen met Chitossil® Thread Lifting Ampoules.
 
Zoals bij elke huidverbeterende behandeling is een eenmalige behandeling met de Chitossil® Thread Lifting Ampoules een fantastische boost voor je huid. Bij gebruik in kuurvorm is er sprake van een cumulatief effect en een lange termijn resultaat.
 
 
De Chitossil Thread Lifting Ampoules kunnen toegevoegd worden aan nagenoeg elke gezichtsbehandeling.

 
 45,-
Chitossil Thread Lifting Ampoules gecombineerd met bindweefselmassage.
Reiniging, enzymatische peeling, bindweefselmassage, Chitossil, serum en crème.

109,50
Chitossil Thread Lifting Ampoules gecombineerd met een HydroJelly Masker.
Reiniging, enzymatische peeling, serum, Hydrojelly masker met hoofd/nek/schoudermassage, Chitossil, serum en crème.
109,50
 
Power Lift Treatment. 
Chitossil Thread Lifting Ampoules gecombineerd met Argireline Contouring Face Masker.
Reiniging, enzymatische peeling, Contouring Face Mask, (bindweefsel-)massage, Chitossil, serum en crème.


 
135,-
 

 Afbeelding invoegen
 

Terug naar Specials